Josera Lohi & Peruna - viljaton

 

Kuivaruoka herkille, täysikasvuisille tai ikääntyville koirille vaativaan makuun, viljaton ja gluteeniton, kohtuullinen energia- ja kivennäispitoisuus, runsaasti lohta, arvokkaita yrttejä ja hedelmiä.

 

Viljaton ja gluteeniton Josera Salmon & Potato sopii erityisesti koirille, joilla on taipumusta ruoan aiheuttamiin yliherkkyysoireisiin tai allergioihin. Tuote sisältää hyvin sulavana proteiinilähteenä kuivattua lohta ja perunaa. Vatsaystävälliset ja maukkaat yrtit ja hedelmät, sikuriuute, piparminttu, persilja, kamomilla, ruusunmarja, lakritsinjuuri, kehäkukka, fenkoli ja muut vitaaliainepitoiset kasvit lisäävät koiran yleistä hyvinvointia. Hillitty energia-, valkuais- ja kivennäisainepitoisuus tekee laadukkaasta kuivaruoasta myös iäkkäille koirille sopivan, sillä se ei kuormita ruoansulatusta ja sisäelimiä.

 

Viljaton Josera Salmon & Potato ei sisällä keinotekoisia väri-, aromi- tai säilöntäaineita eikä geenimuunneltuja aineksia. Ruokaan ei ole lisätty allergisoivia aineita, kuten vehnää, sokeria, soijaa tai maitotuotteita. Ainesosien laatu tarkistetaan säännöllisesti. Korkean laadun säilyttämiseksi maukkaat kroketit pakataan kätevään, uudelleensuljettavaan AromaSafe-pussiin. 

 

Pakkauskoko: 12,5kg

 

Valmistusaineet

kuivattu peruna; kuivattu lohiproteiini; siipikarjanrasva; kuivattu tapioka; perunaproteiini; sokerijuurikaskuitu; johanneksenleipäpuu; hydrolisoitu kalaproteiini; kivennäiset; sikurijauhe; yrtit, hedelmä;

 

Ravitsemukselliset lisäaineet:

A-vitamiini (24000 ky/kg), D3-vitamiini (1800 ky/kg), E-vitamiini (220 mg/kg), B1-vitamiini (15 mg/kg), B2-vitamiini (20 mg/kg), B6-vitamiini (20 mg/kg), B12-vitamiini (100 mcg/kg), pantoteenihappo (50 mg/kg), niasiini (90 mg/kg), foolihappo (5 mg/kg), biotiini (1000 mcg/kg), rauta [rauta(II)sulfaattimonohydraatti] (200 mg/kg), sinkki [glysiinisinkkikelaattihydraatti] (160 mg/kg), mangaani [mangaani(II)oksidi] (20 mg/kg), kupari [glysiinikuparikelaattihydraatti] (18 mg/kg), jodi [kalsiumjodaatti] (2,20 mg/kg).

 

Teknologiset lisäaineet:

hapettumisenestoaine: tokoferolipitoiset uutteet luonnollisista lähteistä.

 

Ravintoainekoostumus

 

raakaproteiini 22.0 %

raakarasva 14.0 %

raakakuitu 2.5 %

raakatuhka 5.6 %

kalsium 0.85 %

fosfori 0.65 %

magnesium 0.09 %

natrium 0.4 %

energiamäärä 3782.0 kcal

 

 

 


Download
Salmon&Potato
Salmon&Potato.pdf
Adobe Acrobat Document 100.7 KB