Help Hypoallergenic

 

Jos turkki syyhyää ja kiristää, karvapeite harvenee tai ruoansulatus kärsii, epäillään yleensä ruoka-intoleranssia tai allergiaa. Mutta mitä tehdä, jos koira ei enää siedä ruokaansa? Josera Help Hypoallergenic tarjoaa ratkaisun!

 

Hypoallergeeninen erityisruokavalio sisältää vain yhden elänproteiinin lähteen ja voi auttaa epäiltyyn ruoka-aineintoleranssiin ja -allergiaan. Useimmille herkkävatsaisen koiran omistajille on tuttua, että erityinen poissulkemisruokavalio voi auttaa. Tällöin koiralle annetaan ruokaa, joka sisältää vain yhden harvinaisen proteiinin lähteen. Jos oireet, kuten kutina tai ripuli, helpottavat poissulkemisruokavalion aikana, on hyvin todennäköistä, että lemmikki on allerginen tai on kehittänyt intoleranssin jollekin aiemmin ruokitun ruoan ainesosalle.

 

Josera Help Hypoallergenic soveltuu tällaiseksi poissulkemisruokavalioksi, koska siinä käytetään vain yhtä eläinproteiinin lähdettä: Hermetia illucens, mustasotilaskärpäsen toukka. Yhdessä valikoitujen hiilihydraatin lähteiden kanssa tuloksena on viljaton, maukas ja helposti sulava ratkaisu. Parhaassa tapauksessa kutina ja ripuli paranevat. Koirasi sietää ruokaa hyvin ja rapean herkulliset nappulat myös maistuvat sille.

 

Soveltuu hypoallergeeniseen ruokavalioon vähäisen ainesosamääränsä ansiosta

Viljaton, helposti sulava koostumus: voi auttaa ruoka-aineintoleransseihin ja -allergioihin

Monoproteiiniravinto: hyönteiset harvinaisena eläinproteiinin lähteenä

Valikoidut hiilihydraatin lähteet on tehty lämpökäsittelyn avulla vieläkin helpommin sulaviksi

 

Täydellinen ruoka-aineintoleranssin ja -allergian oireita vähentävä täysravinto aikuisille koirille

 

 

Pakkauskoko: 10kg/ 4,5kg

 

HYÖNTEISET

Hyönteiset ovat harvoin käytetty, kestävä ja laadukas ainesosa, ja ne ovat hyvä perusta hypoallergeeniselle ruoalle, josta koirat saavat arvokkaita proteiineja ja rasvahappoja.

 

RUOANSULATUSTA EDISTÄVÄ KOOSTUMUS

Ravintokuituja sisältävä koostumus voi edistää terveen suolistoflooran kasvua ja säädellä ruoansulatusta. Koska kuidut sitovat vettä, ne myös kiinteyttävät ulostetta.

 

RAJOITETTU KOOSTUMUS

 

Valikoidut, helposti sulavat aineosat ja käytettyjen proteiininlähteiden vähäisempi määrä tarjoavat vaihtoehdon eläimille, joilla on ruoka-aineaintoleransseja ja -allergioita.

 

 

Koostumus:

kuivattu peruna; hernejauho (luonnollinen aminohappojen lähde); perunaproteiini; hyönteiset (Hermetia illucens); siipikarjanrasva; hydrolisoitu hiiva; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); kivennäiset; johanneksenleipäpuulese;

 

Ravintoaineet:  

valkuainen 21.8 %

rasvapitoisuus 12.2 %

raakakuitu 2.6 %

tuhka 6.4 %

kalsium 1.00 %

fosfori 0.70 %

 

magnesium 0,80 % 

 

Antioksidantit:  luonnolliset  tokoferoliuuteet.