Josera koiran täysravinnot- YHTÄ YKSILÖLLISIÄ KUIN KOIRASIKIN.


 

 

JosiDog Advanced Premium Line
 
* Eri-ikäisille koirille
* Eri energiatarpeisiin
* Erikokoisille koirille
* Säilötty ainoastaan luontaisilla antioksidanteilla
* ei synteettisiä säilöntä-, maku- tai väriaineita
* Ei eläinkokeita
* Vehnättömiä, soijattomia
* Pakkauskoko: 15kg


 

 

Josera SuperPremium EmotionLine

 

High Premium -tasoinen koiran täysravintosarja
Eri-ikäisille koirille
Eri energiatarpeisiin
Erikokoisille koirille


LAATU

Josera koiran täysravintojen valmistuksessa on käytetty vain erittäin korkealaatuisia raaka-aineita, jotka täyttävät myös tiukat elintarvikeraaka-aineiden laatuvaatimukset.

Joseran raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden kattava laboratoriokontrolli takaa, että Joseran tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia. Tästä kertovat myös Joseralle myönnetyt sertifikaatit: DIN ISO 9001:2001 ja HACCP.

 

Jatkuvasti yleistyvien ruoka-aineyliherkkyyksien osalta on tärkeää muistaa eri allergioiden ja yliherkkyyksien vahva yhteys huonolaatuisiin raaka-aineisiin ja/tai haitallisiin lisäaineisiin. On myös tärkeää huomioida, että liharaaka-aineiden laadun lisäksi yhtä tärkeää on viljaraaka-aineiden laatu. Viljaraaka-aineiden laatu voi koiran täysravinnoissa olla usein huomattavasti huonompi kuin ihmisravinnossa, mikä lisää koiran herkistymistä kyseisille raaka-aineille. Korkealaatuiset maissi ja riisi sekä korkealaatuinen siipikarjanliha ovat kuitenkin tutkitusti ehdottomasti vähiten koiria allergisoivia raaka-aineita. Allergioissa ja yliherkkyyksissä on siis aina hyvä muistaa kaikkien raaka-aineiden laadun osuus allergia- ja yliherkistymisreaktioihin.

 

Josera koiran ja kissan täysravintojen liharaaka-aineet tulevat samoilta luotettavilta sopimusteurastamoilta, jotka toimittavat liharaaka-aineen vain ihmisravinnoksi kelpaavista eläimistä. Samoin Joserassa käytettävät viljaraaka-aineet tulevat samoilta raaka-ainetoimittajilta kuin Erbacher-tehtaan raaka-aineetkin.

 

VASTUU

Joseran kaikkien tuotteiden valmistuksessa huolehditaan myös ympäristöstä: tehtailla käytettävä energia tulee uusiutuvista energialähteistä. Josera ei myöskään käytä eläinkokeita.

 

VALMISTUS

Josera koiran täysravintojen valmistuksessa käytetään erityistä säästävää kuivausmenetelmää, joka säilyttää elintärkeiden valkuaisaineiden, vitamiinien ja rasvojen koostumuksen elimistön aineenvaihdunnan kannalta tarpeellisessa muodossa. Lisäksi ruokien suojaamiseen on käytetty vain luonnon omia antioksidantteja: C- ja E-vitamiineja.

 

RAVITSEMUS

Josera koiran täysravinnot sisältävät monipuolisesti kaikki eri vitamiinit (myös kaikki B-luokan tarpeelliset vitamiinit) sekä kaikki hivenaineet (rauta, sinkki, kupari, mangaani, koboltti, jodi ja seleeni). Kalsium-fosforisuhde on Josera koiran täysravinnoissa koirille optimaalinen 1,5:1 - 1,6:1 riippuen koiran aktiivisuustasosta ja kehitysvaiheesta.

 

Josera koiran täysravintoihin on lisätty erityisesti koiralle elintärkeät aminohapot metioniini ja lysiini, joita koira ei voi itse tuottaa omassa elimistössään joten sen on saatava ne ravinnostaan. Tämä tekee Josera koiran täysravintojen valkuaisaineiden laadun juuri sellaiseksi, mitä koira ravinnostaan tarvitsee - juuri näistä kahdesta valkuaisaineista saatavista aminohapoista ilmenee koirilla useimmin puutoksia.