HYPOALLERGENIC CAT DRY

Raapiiko kissa usein itseään tai onko sen turkissa joka karvattomia kohtia? Tämä on yleensä ruoka-aineintoleranssin ja -allergian oire – ja sitä vastaan voi tehdä jotain. Josera Help Hypoallergenicin avulla voit auttaa lemmikkiäsi voimaan paremmin.

Hypoallergeenisen erikoisruokavalion ainoa eläinproteiinin lähde on lohiproteiini, mistä johtuen se on helposti sulava ja sopii hyvin herkille kissoille. Jos epäillään allergiaa tai intoleranssia, poissulkemis-ruokavalio voi auttaa: tällöin kissalle annetaan ruokaa, joka on sille täysin uutta. Jos oireet, kuten kutina tai ripuli, helpottavat poissulkemis-ruokavalion aikana, on hyvin todennäköistä, että kissa on allerginen tai on kehittänyt intoleranssin jollekin aiemmin annetun ruoan ainesosalle.

Josera Help Hypoallergenic -kuivaruoan avulla kissa voi vihdoin taas rouskuttaa sydämensä kyllyydestä – ilman häiritsevää kutinaa.

Soveltuu hypoallergeeniseen ruokavalioon vähäisen ainesosamääränsä ansiosta

Viljaton, helposti sulava koostumus: voi auttaa ruoka-aineintoleransseihin ja -allergioihin

Monoproteiiniravinto: ainoana eläinproteiinin lähteenä lohiproteiini

Valikoidut hiilihydraatin lähteet on tehty lämpökäsittelyn avulla vieläkin helpommin sulaviksi

(8 x 400g)

 

Täydellinen ruoka-aineintoleranssien ja -allergioiden oireita vähentävä täysravinto aikuisille kissoille

kuivattu lohiproteiini; kuivattu peruna; hernejauho (luonnollinen aminohappojen lähde); siipikarjanrasva; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); perunaproteiini; hydrolisoitu kalaproteiini; kivennäiset;

 

LOHIPROTEIINI

Lohi ainoana eläinproteiinin lähteenä muodostaa ihanteellisen perustan hypoallergeeniselle ruoalle. Se on helposti sulavaa ja tarjoaa kissalle korkealaatuisen proteiinin lisäksi myös arvokkaita rasvahappoja.

 

RUOANSULATUSTA EDISTÄVÄ KOOSTUMUS

Ravintokuituja sisältävä koostumus voi edistää terveen suolistoflooran kasvua ja säädellä ruoansulatusta. Koska kuidut sitovat vettä, ne myös kiinteyttävät ulostetta.

 

RAJOITETTU KOOSTUMUS

Valikoidut, helposti sulavat aineosat ja käytettyjen proteiininlähteiden vähäisempi määrä tarjoavat vaihtoehdon eläimille, joilla on ruoka-aineaintoleransseja ja -allergioita.

 

Ravintoaineet

valkuainen 29.8 %

rasvapitoisuus 14.8 %

raakakuitu 2.1 %

tuhka 7.0 %

kalsium 1.20 %

fosfori 0.95 %

magnesium 0,70 %